pravila privatnosti

polovni Ostali

Ako su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije ili imate bilo kakvih pitanja o našoj politici privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme.

Mi poštujemo Vašu privatnost i posveceni smo njenom cuvanju. Ova polisa privatnosti ocrtava vrste privatnih informacija koje se prikupljaju na www.berza-delova.com i nacin na koji se koriste i štite te informacije.

Log Files
Kao i vecina web sajtova i mi skupljamo informacije u vidu log fajlova. Informacije iz log fajlova se sastoje od: Vaše IP (internet protokol) adrese, Vašeg ISP-a (internet provajdera), podaci o korišcenom browser-u prilikom posete našeg sajta (npr. Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome), vreme posete i pogledane stranice prilikom Vaše posete. IP adresa, i druge slicni podaci nisu vezani za bilo koju informaciju licne identifikacije.

Cookies (kolacici) i web beacons
www.berza-delova.com koristi kolacice za evidenciju korisniku-specificnih informacija o stranicama kojima korisnik pristupa ili posecuje, kako bi smo prilagodili sadržaj stranice na osnovu tipa Vašeg web-browser-a ili druge informacije koje posetilac pošalje putem svog web browser-a. Neki od naših partnera za oglašavanje (Google Adsense) i mi, možemo takode koristiti kolacice da bi bolje personalizovali sadržaj, reklame i promocije koje vidite na našem sajtu.
• Google, kao dobavljac trece strane, koristi kolacice za posluživanje oglasa na našoj web lokaciji.
• Pomocu kolacica DART Google poslužuje oglase Vašim korisnicima na osnovu Vaših poseta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu.
• Posetioci mogu deaktivirati korištenje DART kolacica posetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže
Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati šta uciniti kako te informacije ne bi bile dostupne, pogledajte Google privacy center.

www.berza-delova.com nema pristup ili kontrolu nad tim kolacicima koji se koriste od strane trece strane oglašivaca.

Otkrivanje prikupljenih podataka
www.berza-delova.com ce otkriti licne podatke i/ili IP adresu ako to zahteva zakon ili u uverenju iz dobre volje da je takav postupak neophodan radi:

• Saradnje na istrazi o nezakonitim aktivnostima, po ukazu zakona,
• Zaštite i odbrane vlasnickih i autorskih prava www.berza-delova.com sajta i druge imovine ili posetilaca.
• Identifikacije osoba koje krše zakon, obavještenja i ugovore www.berza-delova.com, prava trecih lica, ili na drugi nacin nelegalno koriste www.berza-delova.com
• želji ili naredbi korisnika.

Vaš pristanak na ovu polisu i pravila
Korišcenjem usluga www.berza-delova.com, pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija od strane www.berza-delova.com kao što je izneto u ovoj polisi i pravilima korišcenja. Ako odlucimo da izmenimo polisu privatnosti, unecemo izmene u ovaj dokument tako da ste uvijek svesni o informacijama koje prikupljamo, kako ih koristimo, i pod kojim okolnostima ih otkrivamo.