uslovi korišćenja

polovni Ostali

Opšta pravila

Korišcenjem bilo kog dela portala www.berza-delova.com i svih njegovih delova, smatrace se da automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišcenja.

Korisnici su dužni da redovno citaju pravila korišcenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišcenjem portala www.berza-delova.com, ili bilo kog njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišcenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo portala www.berza-delova.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Portal www.berza-delova.com sadržaj objavljuje u dobroj nameri. Sadržaj portala www.berza-delova.com koristite na vlastitu odgovornost i portal www.berza-delova.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišcenjem.

Zabranjeno je davati lažne informacije i oglase koji nisu u skladu sa zakonom ili uredjivackom politikom portala www.berza-delova.com. Portal www.berza-delova.com ne može biti odgovoran za posledice takvih aktivnosti. Svaki korisnik je odgovoran za istinitost unesenog sadržaja na portalu berza-delova.com. Ukoliko smatrate da neki sadžaj nije tacan ili da je došlo do zloupotrebe sadržaja, možete koristiti formu koja se nalazi ispod svakog objavljenog sadržaja na portalu www.berza-delova.com, slucaj ce biti odmah razmotren, a sporni sadržaj bice uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Portal www.berza-delova.com može u svakom trenutku odbiti postavljanje bilo kojih sadržaja na sajt ili izvršiti njegovo prilagodavanje shodno pravilima korišcenja portala, uredivackoj politici portala www.berza-delova.com ili iz drugog razloga. Ovo se može vršiti bez prethodnog upozorenja i objašnjenja.

Autorska prava

Portal www.berza-delova.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Neovlašceno korišcenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava www.berza-delova.com i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da se na portalu www.berza-delova.com nalazi sadržaj kojim smo povredili Vaša autorska prava, slucaj ce biti odmah razmotren, a sporni sadržaj bice uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.
Žalbe pošaljite putem Kontakt forme

Korisnici

Portal www.berza-delova.com se obavezuje da ce cuvati privatnost korisnika sajta, osim u slucaju teškog kršenja pravila portala www.berza-delova.com ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Istinitost i tacnost informacija, upisi korisnika

Postavljanjem oglasa na portal www.berza-delova.com, korisnik potvrduje tacnost informacija koje je uneo pri unosu oglasa.

Portal www.berza-delova.com ni u kom pogledu ne odgovara za tacnost i istinitost podataka na portalu www.berza-delova.com datih od strane posetilaca sajta.

Modifikovanje i promene pravila

Portal www.berza-delova.com zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila..

Korišcenjem bilo kog sadržaja na portala www.berza-delova.com, smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Ogranicenje odgovornosti

Ni pod kakvim okolnostima portal www.berza-delova.com nece biti odgovoran nijednom korisniku, u smislu njegovog pravilnog ili nepravilnog korišcenja ili oslanjanja na portal www.berza-delova.com.